Uppdatering

Tänkte jag skulle uppdatera lite, även fast det väl inte har hänt jättemycket. Tänker att jag måste ha det lite som en vana att uppdatera här så att jag inte glömmer, tröttnar eller något. Det är ju faktiskt kul att gå tillbaka det man skrivit också, även fast man inte ens har skrivit särskilt mycket.

Även fast senaste uppdateringen handlade lite om ett steg tillbaka så har jag efter det enbart gått i rätt riktning. Kan man fortsätta såhär för alltid är det ju helt sjukt vad långt man kan ta sig med ganska enkla medel egentligen. Det är ju dock inte första gången man bestämt sig för att ”nu jävlar” och så har det hållit ett tag för sen dö ut för att något kommit ivägen, t.ex. semester eller sjukdom. Har dock funderat lite på dom grejerna och hur jag ska lösa det. T.ex. att när det är semester bara ta max 1 vecka semester från gym och liknande.

Har även införskaffat en kalender som jag ska försöka använda ordentligt.

Gymmet har gått bra och jag har fortsatt springa, känns bra. Boxning får vänta lite till men tar mig iaf åt det hållet att kunna köra på så småningom.

Har även kommer rätt mycket längre i Hans Rosling boken, den är riktigt intressant och jag kommer på mig själv med ganska många felaktiga uppfattningar jag har/haft. Efter den lär det ju bli Animal Farm som jag pratade om tidigare, väldigt sugen på den.

Hörs snart

Add a Comment