Tjena!

Tjena, antar att jag senare kommer skriva en liten om-sida, wordpress hade ju trots allt gjort en sådan åt mig så den borde man väl använda…

Iaf, jag bor i en liten stad i Småland och trivs rätt bra med livet men vill fan ha mer.

Jag jobbar, som de flesta andra här med ett jobb utan direkt framtid. Trivs rätt bra och pröjset är helt ok, det är nog därför man bara lunkar på och inte gör något åt sin situation. Det är ”good enough” egentligen. Men man vet ju inte vad som kommer hända i framtiden, politiken i Sverige verkar ju vara sådär just nu, vet att det är snack om att det inte kommer finnas pengar nog till pensioner om ett tag. Vet inte mycket om varken det eller politik, men jag känner verkligen mer och mer att man borde utveckla sig, göra sig mer attraktiv på arbetsmarknaden osv.

Det finns ju även sjukt mycket möjligheter att starta sitt eget företag också. Men en sak i taget. Fyller 29 snart och har sakta med säkert låtit det mesta förfalla litegrann.

Det är lite samma sak hela tiden, jag behöver inte tänka särskilt mycket på jobbet så hjärnan får inte jobba och på helgen blir det lätt att man dricker en del bärs osv, inget fel med det, men man kunde ju försöka göra lite annat också.

Så därav den här bloggen, där jag dels tänkte skriva lite om mina försök till att utvecklas samt att bloggen kanske kan hjälpa mig lite att fortsätta på rätt bana.

Finns ju så mycket att göra och har smygstartat lite, b.la. börjat läsa lite mer böcker, gå på gym och slutat röka. Men mer om det i kommande inlägg.

 

Add a Comment