Raketfart och speedbumps

Tjena igen!

Har gått hyfsat fort framåt på senaste. Börjar närma mig att bli klar med Gulag-boken och den fortsätter vara intressant, men av någon anledning blir det lite som en ”tävling” för mig att läsa, dvs jag vill läsa klart boken bara för att bli klar. Hoppas på att bli lite bättre på att undvika det med tiden. Iaf snart så blir det att läsa Animal Farm av George Orwell, har tidigare läst 1984 som jag gillade starkt.

Bli en farlig man  – Kampsport

Skrev lite i ett av de tidigare inläggen om konceptet att vara farlig men aldrig ”använda” farligheten förutom i självförsvar etc och att det också då är lite av en definition av en god människa. Bara att gå på gym och sånt gör en ju farligare men det räcker inte riktigt.

Så jag bestämde mig för att testa på lite boxning, det gick sådär. Herregud vad jobbigt det var och jag kunde inte ens genomföra ett helt boxningspass på nybörjar-nivå. Bara uppvärmningen var ju 30 minuter! Jag försökte tappert men jag är inte riktigt där än, åren av rökning och stillasittande har satt sina spår. Men jag ger inte upp, jag ska bara förbereda mig lite bättre. Så har börjat att förutom gymma även springa en gång i veckan, springer hittills bara 2-3 km men det får räcka. Successivt kommer jag öka avståndet jag springer samt hastigheten och sedan gör ett nytt försök med boxning om några månader.

Återkommer snart

Add a Comment