Böcker, gym och dumheter

Har sen senast läst ut Gulag boken och jag måste säga att den bara blev bättre och bättre ju närmare slutet jag kom. Det handlade mer och mer om själv systemet Gulaglägrerna fanns under vilket jag tycker är mer intressant än själv vistelsen inne i lägrerna.

Har sen dess börjat läsa en ny bok, jag hade först tänkt läsa Animal Farm av George Orwell som jag nämnde tidigare, men det blev inte så. Nu läser jag Factfulness tror jag den heter av Hans Rosling. Bara läst ett trettiotal sidor men den verkar klart intressant. Handlar om missuppfattningar om hur världen ser ut, stora missuppfattningar. T.ex om hur stor andel av jorden befolkning som lever i extrem fattigdom osv. Efter den blir det nog Animal Farm.

I övrigt har jag hunnit med några joggingpass och det börjar ta sig. Märker lite skillnad från gång till gång, iallafall intalar jag mig det. Känns iallafall bra att vara på rätt väg och ser fram emot att köra boxning igen, utan att halvt dö.

Gymmet går bra det också, gillar till och med rätt mycket att gå dit.

Sen tog jag kanske ett litet steg tillbaka, som jag egentligen inte vill skriva om men tänkte att full transparens är bra och jag är ju trots allt anonym.

Jag har ingen tjej och som alla män vet är det inte helt enkelt att lösa den biten på nolltid, iallafall inte utan att lägga ner mycket energi och eller pengar. Med det menar jag att gå ut på krogen för att ragga tjejer eller sitta hela dagarna på tinder. Inget av dom sakerna har jag direkt lust med och känns faktiskt inte ens som att det skulle vara steg i rätt riktning, så tjejbiten får fortsätta ligga lite på is och förhoppningsvis löser det sig av sig självt. Om inte så får jag ta tag i det senare.

Men man har ju drifter och det tycks inte direkt har blivit mindre sen jag började skärpa mig lite heller. Jag kollar en del på porr, försöker att inte kolla för mycket så det blir inte varje dag, men 2-3 gånger i veckan får jag erkänna. Dessutom rationaliserade jag för mig att om jag gjorde det ännu lite skönare så skulle det göra det lättare för mig att se det som en belöning och på så lättare kunna hålla mig från att kolla för ofta, hur nu den logiken fungerar?!? Har hört talas om fleshlight tidigare och började kolla runt lite på sånna, hittade en hemsida som sa att det kunde hjälpa att få upp känseln ganska mycket i pitten om man använde sig av en fleshlight eftersom man inte kan bestämma hur hårt man ska trycka med en sån. Det skulle även hjälpa en att träna lite mot att inte komma för tidigt när man har sex med en tjej, inte för att det är något jätteproblem för mig, men skulle ljuga om jag sa att jag inte tyckt det gått lite fort några gånger. Det räckte för att få mig att klicka hem en…. Kommer väl om några dagar.

Det var nog det sista jag skrev om sånt, känner redan nu att det är lite jobbigt att trycka på publicera-knappen.

Att backa lite är väl OK, jag sköter ju iallafall de andra grejerna bra.

Hörs snart.

Add a Comment